logo

plovdivclubs.com

Ni.co поставиха ударно начало на лайфовете във Vogue
Ni.co поставиха ударно начало на лайфовете във Vogue

Ni.co поставиха ударно начало на лайфовете във Vogue

публикувана на 10.01.2015 04:58

 

Супер емоционална вечер, изпълнена с много качествена музика, се състоя снощи във Vogue music club. Гости на заведението бяха Ni.co, които представиха свои авторски песни, както и кавъри на актуални парчета, любими на меломаните в града под тепетата.

 

При тях на сцената се качи и красивата Албена Танева, която е неизменна част от техните участия и изпълни прекрасно заедно с бандата авторското им "Довиждане" и още няколко песни, с които нажежи публуката. Тя пък от своя страна искаше още от самото начало Ni.co да бъдат по твърди, а ексцентричният вокал Николай Николов веднага задоволи желанията на феновете си.

 

Татуираният рапър Liter Jack зае колоритното си място на сцената до Ni.co малко след 02 часа, което предизвика бурни възгласи и аплодисменти. Последваха 3-4 много силми парчета на пловдивския рапър, съпроводени от уникалното рок звучене на Ni.co, което се хареса на публиката, а тя въобще не искаше да ги пуска да слезнат от сцената. Песента "Някой" обра овациите на клуба, а всички пригласяха на Ники Николов, като на моменти дори успяха да го надвикат.

 

След края на вечерта изпълнителите останаха в заведението, за да изпият по едно с приятели и да си поговорят, снимат и забавляват с фенове.

 

Ni.co  са част от  музикалния лейбъл на Мастило - Mastilo Music, който Вики и Десо основаха през изминалата година. Двамата подават ръка на нови лица в българската музика и се опитват да изградят нов облик на модерната вълна в нея.

 

 

 

 



Седмична програма